Žiakom OŠK sa v Trnave nedarilo, v skupine nezískali ani bod

V Mestskej športovej hale v Trnave sa počas minulej soboty stretlo 16 žiackych výberov. Po predchádzajúcom turnaji prípraviek na ňom opäť nechýbal ani OŠK Smolenice.

V 3. skupine sa naši žiaci vedení trénerom Petrom Kvapilom stretli v 14-minútových zápasoch s výbermi Kopánky Trnava, Zvončína a Chtelnice.

Smolenice – Kopánka Trnava 1:3

V úvodnom zápase musel naši chlapci doťahovať náskok súpera, čo sa im vďaka Patrikovi Kondrčekovi už po pár sekundách aj podarilo, no následne inkasovali ešte dvakrát a turnaj tak odštartovali prehrou 1:3.

Smolenice – Zvončín 0:3

Ani v druhom zápase naši chlapci nebodovali. Opäť inkasovali trikrát, no defenzívu výberu zo Zvončín tentoraz nedokázali prekonať ani raz.

Chtelnica – Smolenice 5:1

Nevydarený vstup do zápasu nakoniec ovplyvnil celý jeho priebeh. Už v 2. minúte totiž naši žiaci prehrávali 2:0. Hra sa postupne viac vyrovnala, no do čierneho aj naďalej mierili chlapci z Chtelnice, ktorí upravili až na 0:5. Čestný úspech našich chlapcov zaznamenal v závere duelu Boris Rangelov, ktorý upravil skóre na konečných 5:1.

Ďalšie výsledky v skupine
Zvončín – Chtelnica 4:1
Chtelnica – Kopánka Trnava 0:5
Kopánka Trnava – Zvončín 1:5

Tabuľka:
1. Zvončín 3 3 0 0 12:2 9
2. Kopánka 3 2 0 1 9:6 6
3. Chtelnica 3 1 0 2 6:10 3
4. Smolenice 3 0 0 3 2:11 0

Žiaci OŠK Smolenice, ktorí sa predstavili na turnaji 
Ronald Poór, Branislav Krchňák, Ivan Dubčák, Lucas Poór, Juraj Lipták, Boris Rangelov, Gabriel Hlavatý, Patrik Kondrček, Peter Vaško, David Novák, Filip Škrabák, Timotej Medvecký, Adam Lančarič, Marcel Belanský
Tréner: Peter Kvapil