Obrat áčka proti Lovčiciam, v hre stále tretie miesto

Nezainteresovaný divák, ktorý prišiel v nedeľu popoludní na zápas mužov v športovom areáli pod zámkom, musel zo štadióna OŠK Smolenice odchádzať spokojný. V šlágri víkendu medzi piatym a štvrtým tímom tabuľky totiž oba výbery predvádzali futbal, ktorý prinášal šance na oboch stranách.

Domáci nastupovali do stretnutia s odhodlaním odčiniť pred svojimi priaznivcami jesenný výbuch na trávniku tohto súpera a už od úvodných minút sa tlačili do zakončenia. Pred bránou Lovčíc tak bolo v úvodnej polhodine viackrát rušno, kanonier OŠK Sudin dokonca v jednej z príležitostí nastrelil aj brvno, skóre však zostávalo nezmenené. V záverečnej štvrťhodine tak začínali stále viac hroziť aj hostia a po zbytočnej snahe o futbalové riešenie zo strany stopéra Nídla, ktorý loptu stratil a musel hasiť vzniknutú situáciu za cenu faulu v pokutovom území, sa im naskytla veľká príležitosť streliť prvý gól. Zlámal loptu z bieleho bodu poslal do opačnej strany, ako sa hodil brankár Kvapil a Lovčice sa tak ujali vedenia. Domáci sa snažili pred odchodom do kabín, aspoň vyrovnať, no neuspeli a mohli navyše znova inkasovať, no Kvapil svoj tím podržal.

To, čo sa Smoleničanom nepodarilo za celý prvý polčas, dokázali v tom druhom už po piatich minútach hry a Sudin vrátil svoj tím do hry o body. Už o šesť minút sa skóre menilo opäť, po závare v šestnáste hostí sa k lopte dostal Hrkeľ a poslal domácich po prvý raz v zápase do vedenia. Hostia sa však nevzdávali a podnikli niekoľko nebezpečných výpadov, no Kvapil bol v tomto dueli pre svoj tím veľkou oporou. V 68. minúte sa skóre menilo opäť, Augustín s prehľadom poslal loptu do siete a zvýšil už na 4:1. Prešli len dve minúty, hostia faulovali vo svojom pokutovom území prenikajúceho Sudina a T. Štibraný upravil už na 4:1.

Aj v nasledujúcich minútach sa príležitosti striedali na oboch stranách, a hoci viac z hry i šancí mali domáci, viackrát ich musel vzadu výbornými zákrokmi podržať Kvapil. Ani jeden z tímov však už ďalší gól nepridal a Smoleničania sa tak mohli tešiť z cenných troch bodov.

Tie ich naďalej udržali v hre o konečnú tretiu priečku, na tú by však potrebovali okrem svojho víťazstva v Slovenskej Novej Vsi aj zaváhanie práve Lovčíc doma proti Bukovej.

Podrobnosti

Dátum Čas Sezóna Kolo Full Time
4. júna 2017 17:00 2016/17 21 90'

Výsledky

Klub1. polčas2. polčasVýsledokVýsledok
A044Výhra
TJ Družstevník Lovčice A101Prehra

A

# Hráč Pozícia Góly Asistencie ŽK ČK

Vedúci tímu/Technický manažér: Pavol Smolek


Štatistiky hostia
Gól: 35. Michal Zlámal (11m)
ŽK: 10. Tomáš Ondrejička, 59. Mário Juriš

 

Príďte povzbudiť naše áčko v poslednom zápase tejto sezóny do Slovenskej Novej Vsi. Zápas je na programe 11. júna od 17:00.