Žiaci aj muži doma proti Slávii Trnava, dorastenci do Moravského Sv. Jána

Ďalšími zápasmi pokračujú vo svojich súťažiach naše tri najstaršie kategórie. Žiaci aj muži sa predstavia doma, dorastenci si zahrajú v Moravskom Svätom Jáne.
 

 
DORAST
Naša “údevätnástka” odštartovala ročník výborne, keď si v úvodnom zápase poradila s Kopánkou jednoznačne 5:0, o čo sa gólmi postarala pätica hráčov. V tomto kole však cestujú na ihrisko Moravského Svätého Jána, ktorý začal sezónu výhrou v Jablonici 4:1. Dokážu naši dorastenci zo štadióna Slavoja doviezť nejaké body?
 
ŽIACI
Smolenickí žiaci nenadviazali na výhru v Krakovanoch (4:1), keď naposledy doma nestačili po najtesnejšeje prehre na Zeleneč (0:1). Tentokrát ich opäť na vlastnom štadióne čaká Slávia Trnava, pre ktorú to bude vôbec prvý zápas v tejto sezóne. Podarí sa našim chlapcom bodovať? Dozviete sa dnes od 13:30.,
 
MUŽI
Tímy na čele 8. ligy by sa ako keby ponúkali, kto sa stane lídrom súťaže. Prispeli k tomu aj naši muži, ktorí viedli v minulom kole už v 9. minúte 2:0, nakoniec ale odchádzali z Bíňoviec s prehrou. Podobne však zaváhali aj naši konkurenti v boji o postup a to nielen v kole minulom, ale aj tomto.
 
Minulý víkend totiž Slovenská Nová Ves doma nečakane prehrala s Dolným Dubovým a Buková stratila vôbec prvé body v sezóne práve na ihrisku nášho dnešného súpera Slávie Trnava. Včera zas Bíňovce odchádzali bez bodov z Vlčkoviec a Slovenská Nová Ves v šlágri prehrala v Opoji, ktorý sa tak posunul na prvú priečku.
 
Ak by ho naši muži chceli z tejto pozície zosadiť, museli by dnes zdolať Sláviu o šesť gólov, na posun na druhú priečku im však stačí akékoľvek víťazstvo. Posunie sa po dnešnom zápase naše áčko v tabuľke nahor?