Príprava: Muži porazili Kátlovce, oslabený dorast nestačil na áčko Trstína

Muži a dorastenci OŠK Smolenice absolvovali tento víkend svoje úvodné zápasy v rámci zimnej prípravy.

Prípravné zápasy
OŠK Smolenice U19 – TJ Sokol Trstín A 1:8 (0:3)
Gól OŠK: M. Hodulík

OŠK: Ondruš – A. Čavojský, Daniš, Černuško, Dubčák, Ostrovský, Jurovatý, Hodulík, Žák, Janeček

Dorastenci OŠK nastupovali síce posilnení o niekoľkých hráčov áčka, no proti mužom účastníka 7. ligy Trstína napriek tomu len v desiatich. Aj to nie na dlho, po polhodine hry sa zranil Žák a tak naša U19 dohrávala len v deviatich. Tomu nakoniec zodpovedalo aj skóre, keď po polčase 0:3 bol konečný výsledok 1:8 v prospech Trstína.


OŠK Smolenice A – TJ FC Kátlovce A (7. liga ObFZ Trnava) 6:1 (3:1)
Góly OŠK: Hodulík 2, Sudin 2, Černuško, T. Štibraný (11m)

OŠK: Šarabok – Andele, Zvolenský, Nídel, Panák – Černuško (46. P. Boledovič), Jurica – Sudin, T. Štibraný, P. Hodulík – Kollarovič

Vo svojom prvom prípravnom zápase počas zimnej prestávky sa smolenické áčko postavilo na umelej tráve v Senici proti účastníkovi 7. ligy Kátlovciam. Hráči OŠK boli od úvodu aktívni, diktovali tempo hry a to sa postupne začalo prejavovať aj na skóre. Ešte pred prestávkou nastrieľali svojmu súperovi tri góly a ďalšie tri-štyri vyložené šance nepremenili. Kátlovčania sa pred prestávkou dostali k bránke OŠK len dvakrát, v prvom prípade mierili nepresne, v druhom využili zbytočné vymieňanie lopty medzi brankárom a obrancom a znížili.

Ani v druhom dejstve sa obraz hry príliš nezmenil, hoci Kátlovčania sa v snahe znížiť svoju stratu tlačili viac na polovicu Smoleníc. Sieť sa však vlnila na opačnej strane a to hneď trikrát, keď sa rovnako ako v prvom dejstve presadili Sudin a Hodulík a z bieleho bodu sa nemýlil Štibraný. Ten mohol z pokutového kopu pridať aj ďalší, no po protestoch Kátlovčanov voči penaltovému verdiktu rozhodcu rozohral v rámci fair-play loptu len k brankárovi.

Vstup do prípravy tak Smoleničanom vyšiel, proti aktuálne piatemu tímu 7. ligy si pripísali jasný triumf 6:1.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”53″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Ďalším súperom smolenického áčka bude v sobotu 17. februára od 14:00 opäť v Senici 5. tím 7. ligy ObFZ Senica TJ Družstevník Unín.