FOTO Úspešný vstup mužov do prípravy

Počas uplynulého víkendu sa v Bukovej odohral už 19. ročník turnaja o pohár starostu obce. Okrem domáceho výberu na ňom nechýbali hráči Trstína a ani áčko Smoleníc.

Tím, s ktorým sme sa na podujatí predstavili, by sa skôr ako áčko dal nazvať mužskodorasteckožiackym. Na trávniku sa totiž objavili naši hráči zo všetkých týchto vekových kategórií.

V bránke sa striedali Bruno Ondruš s Danielom Fulajtárom a pred nimi Lucas Poór, Adam Jurovatý, Martin Panák, Tibor Andelek, Jozef Brázdovič, Peter Boledovič, Andrej Jurica, Peter Benca, Erik Kollarovič, Lukáš Nídel, Boris Rangelov, či Robo a Rišo Jarabovci.

Ani to však nakoniec pre Smoleničanov nebolo prekážkou za celkovým triumfom.

V úvodnom zápase medzi domácimi a Trstínom viedla Buková už 2:0, hosťom sa však podarilo vyrovnať a o výhre domácich nakoniec rozhodli až pokutové kopy.

V prvom zápase nášho výberu sa ako prví síce tešili Trstínčania, no my sme dokázali odpovedať doslova raketovo, keď sme ešte do prestávky otočili skóre z 0:1 na 5:1 a bez problémov si pripísali víťazstvo.

Súboj s Bukovou tak získal nálepku finále turnaja, v ktorom sme sa ujali vedenia 2:0 a hoci domáci dokázali znížiť, viac sme im nedovolili a na konci sme mohli zdvihnúť nad hlavu trofej pre víťaza turnaja.

Výsledky zápasov
Buková – Trstín 3:2
Smolenice – Trstín 5:1
Buková – Smolenice 2:1

Konečné poradie
1. Smolenice
2. Buková
3. Trstín

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”62″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]