FOTO Príprava: Turnaj v Doľanoch a výborný výsledok v generálke

Prípravné obdobie zavŕšil OŠK Smolenice turnajom v Doľanoch a zápasom proti Svätému Juru, ktorý pôsobil v minulej sezóne v tretej a rok predtým dokonca v 2. lige.

Na turnaji v Doľanoch sa v našich farbách predstavilo veľké množstvo dorastencov a žiakov, napriek tomu nakoniec náš výber dokráčal k tretiemu miestu. V zápase s domácimi mrzeli nevyužité šance a lacné inkasované góly, ktoré nás pripravili o možnosť zahrať si vo finále, náladu však vylepšil súboj o tretie miesto, v ktorom sme doslova rozdrvili Čakany.

Turnaj v Doľanoch
Doľany – Smolenice 3:1
O 3. miesto: Smolenice – Čakany 9:0

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”63″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]V generálke na novú sezónu sme na štadióne pod zámkom privítali veľmi silného súpera Svätý Jur, ktorý v predchádzajúcich dvoch sezónach hral v 2. a 3. lige. Napriek tomu sa naši muži pustili do favorita duelu bez rešpektu a po góle Vandáka sa dokonca ujali vedenia. Zhruba v polovici prvého polčasu došlo v našom tíme k veľkému striedaniu, keď sa na trávnik dostalo viacero dorastencov i žiakov, čo Svätý Jur využil na obrat na 3:1.

V druhom dejstve dostal od začiatku opäť príležitosť náš A-tím a to sa prejavilo aj na skóre. V polovici polčasu bol vďaka zásahu Kollaroviča a dvom gólom Tomáša Štibraného stav už 4:4. Na ihrisko sa opäť dostali mladíci a hoci krátko po ich príchode sa Jurania z pokutového kopu opäť ujali vedenia, stretnutie sa nakoniec skončilo remízou, o ktorú sa závere postaral Greguš.

Generálka pred sezónou
Smolenice – Svätý Jur 5:5 (1:3)
Góly: Vandák, Kollarovič, T. Štibraný 2, J. Greguš

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”64″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Nový súťažný ročník 2018/19 sa začína už počas prvého augustového víkendu, v hre budú muži aj dorastenci. Príďte ich podporiť na štadión pod zámkom.

DORAST – 5. liga Západ ZsFZ
sobota 4.8. o 17:00 OŠK Smolenice – OŠK Rohov

MUŽI – Bestrent Cup
nedeľa 5.8. o 17:30 OŠK Smolenice – FK Sokol Dolné Orešany