Dorast blízko fantastického obratu, žiaci uspeli v derby

Pre A-tím síce už jesenná ligová časť skončila a pred sebou má už len pohárový zápas Bestrent Cupu, dorast, žiaci i prípravka však ešte pokračujú vo svojich súťažiach.

Derby pre OŠK

Prípravkári vycestovali na ihrisko Horných Orešian a o výsledku stretnutia rozhodli hneď v úvode. Jediný zásah duelu totiž už v 4. minúte zaznamenal Janurík, vďaka čomu si naša U13 pripísala plný bodový zisk.

U13 Sk. B ObFZ Trnava, 10. kolo
TJ Iskra Horné Orešany – OŠK Smolenice 0:1 (0:1)
Gól: 4. D. Janurík
40 divákov

SMOLENICE: Alexander Novák, Bruno Greguš, Lukáš Frimmer (C), Pavol Púchovský, Martin Kovarský, Daniel Janurík, Dávid Mucha, Dominik Vosátko, Timotej Haberl, Vlastimil Uhlík, Marek Žák, Jakub Kovarský, Tomáš Pašek, Lukáš Mitas, Sebastian Herceg, Petra Viteková
Tréner: Tomáš Haberl

Žiaci s prídelom od lídra

Kvalitatívny rozdiel medzi suverénnym lídrom súťaže Cíferom a žiakmi OŠK sa vo vzájomnom zápase pretavil do šiestich gólov v našej sieti. Domáci si už v prvom dejstve vybudovali jasný štvogólový náskok, ktorý v druhom dejstve prikrášlili ešte ďalšími dvomi zásahmi. Pri chuti bol najmä Moravčík, autor štyroch z nich.

4. liga U15 ObFZ Trnava, 12. kolo
ŠK Cífer 1929 – OŠK Smolenice 6:0 (4:0)
Góly: 13. A. Maláček, 17., 31., 41., 68. P. Moravčík, 35. J. Ondruška,
ŽK: A. Maláček (CÍFER)
27 divákov

SMOLENICE: Bruno Ondruš (C) – Timotej Krist, Marcel Belanský, Ronald Poór,
Juraj Lipták, Patrik Kondrček, Ivan Chmelík, Adam Kadlec, Miroslav Pašek, Michal Uhlík, Pavol Lipták, Branislav Krchňák, Filip Kanich, Ľuboš Galgóci
Tréner: Peter Kvapil

Dorastenci siahali na zázračný obrat

Bitka tímov z čela tabuľky ponúkla neuveriteľné futbalové divadlo. Napriek tomu, že naši dorastenci mali viac šancí, góly dávali hostia. V 6. minúte sa z bieleho bodu presadil Bocora, v 32. Sasko a keď v 80. pridal Chrvala tretí zásah Slávie, zdalo sa, že je po zápase.

V 86. minúte ale znížil Lančarič, o dve minúty sa presadil aj Greguš a keď v nadstavenom čase domáci stopér svojim druhým zásahom v stretnutí vyrovnal, fanúšikovia OŠK boli vo vytržení. A mohli byť ešte vo väčšom, fantastický obrat mohol v 93. minúte zavŕšiť Jurovatý (na fotografii zo zápasu s Morkým Hájom), brankár Kordiak však smer jeho pokutového kopu vystihol a body sa tak nakoniec delili.

5. liga Západ U19 ZsFZ, 13. kolo
OŠK Smolenice – FK AŠK Slávia Trnava 3:3 (0:2)
Góly: 86., 90.+1 A. Lančarič, 88. J. Greguš – 6. L. Bocora (11m), 32. M. Sasko, 80. S. Chrvala
ŽK: 66. P. Vandák – 15. M. Sasko, 70. M. Vreštiak, 76. S. Chrvala
V 90.+3 minúte A. Jurovatý (SMOL) nepremenil pokutový kop
30 divákov

SMOLENICE: Kristián Maštalír – Róbert Jaraba, Lucas Poór, Adam Lančarič, Ivan Dubčák, Adam Jurovatý (C), Emanuel Schwarz, Boris Rangelov, Jozef Brázdovič (84. Richard Jaraba), Július Greguš, Peter Vandák
Tréner: Igor Sasko

NEPREHLIADNITE

Muži kráľmi jesene! Výhry dorastu i žiakov

Bitka o prvenstvo skončila našim výpraskom, dorast a žiaci uspeli

Ďalší víkend, počas ktorého potešila len prípravka

Každá séria raz končí a v Šúrovciach skončila aj tá naša. Ale ako…

Koniec série mužov, dorast stratil vyhratý zápas

Muži aj dorastenci lídrami svojich súťaží

Dvadsiata ligová výhra mužov v rade, dorastenci zaznamenali tretiu