FOTO Muži odštartovali zimnú prípravu výhrou

V prvom prípravnom zápase na jarnú časť sezóny vyzvalo smolenické áčko na umelej tráve v Senci účastníka 7. ligy Dolné Orešany.

Počas úvodného dejstva boli nebezpečnejší práve Smoleničania, ktorí si vypracovali štyri až päť veľmi dobrých šancí, no nevyužili ich. Gól tak takmer padol z ojedinelej príležitosti na opačnej strane, no vysoký center či strelu zo zhruba 20 metrov zastavilo brvno.

Počas prestávky došlo v tíme OŠK už tradične k hromadnému striedaniu, keď príležitosť dostali najmä dorastenci a hra sa vyrovnala.  Napriek tomu sa na presný zásah čakalo až do 80. minúty, v ktorej Tomáš Štibraný z prvej poslal loptu nechytateľne do šibenice. Ten istý hráč mohol v závere výhru Smoleníc ešte prikrášliť, no jeho priamy kop z hranice šestnástky rozozvučal len žrď.

Prípravný zápas
FK Sokol Dolné Orešany – OŠK Smolenice 0:1 (0:0)
Gól: 80. T. Štibraný

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”70″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]