VIDEO FOTO Generálka mužom ani dorastu nevyšla, žiaci odštartovali jar výhrou

Tretí marcový víkend bol pre áčko a dorastencov posledným v rámci programu zápasov zimnej prípravy, pre žiakov naopak prvým súťažným v jarnej časti.

Dvojzápas prípravky s Novou Dedinkou

Dva prípravné zápasy si zahrali aj naši prípravkári, v oboch dueloch s Novou Dedinkou však ťahali za kratší koniec.

Prípravné zápasy
15.3. OŠK Smolenice U13 – Nová Dedinka U13 0:3

17.3. OŠK Smolenice U13 – Nová Dedinka U13 3:9

Žiaci odštartovali jar jasnou výhrou

Do jarného súťažného kolotoča naskočila ako prvá zo smolenických tímov U15ka, ktorá na štadióne pod zámkom privítala Bučany a už od 2. minúty viedla po zásahu Malackého. Ešte pred prestávkou zvýšil na 2:0 Krist a keď sa po zmene strán presadili aj Krchňák a Chmelík, smolenickí žiaci vstúpili do jarnej časti jednoznačným víťazstvom v pomere 4:0.

4. liga Rubbex U15 ObFZ Trnava, 14. kolo
OŠK Smolenice U15 – OFK Bučany U15 4:0 (2:0)
Góly:
2. O. Malacký, 30. T. Krist, 55. B. Krchňák, 60. I. Chmelík
29 divákov

OŠK: Bruno Ondruš (C) – Timotej Krist, Ronald Poór, Juraj Lipták, Patrik Kondrček, Ivan Chmelík, Oliver Malacký, Adam Kadlec, Miroslav Pašek, Michal Uhlík, Pavol Lipták, Branislav Krchňák, Filip Kanich, Ľuboš Galgóci
Tréner: P. Kvapil

Posledné zápasy mužov a dorastu v zimnej príprave

Dorastu ani mužom generálka na jarnú časť nevyšla. Dorastenci na umelej tráve v Seredi podľahli rovesníkom zo Zvončína vysoko 1:6, o jediný náš gól sa postaral Julo Greguš.

Áčko sa predstavilo vo Voderadoch, kde najmä v prvom polčase potrápilo domáceho účastníka šiestej ligy, s ktorým už po desiatich minútach mohlo vyhrávať 3:0, no šance nezúžitkovalo a nakoniec odchádzalo na polčasovú prestávku za nerozhodného stavu 2:2.

V druhom dejstve, v ktorom sme v dvoch “vlnách” potupne prestriedali, už na výkon z prvého dejstva nadviazať nedokázalo, za čo bolo potrestané štyrmi inkasovanými gólmi.

Prípravné zápasy
TJ Družstevník Zvončín U19 – OŠK Smolenice U19 6:1
Gól OŠK:
J. Greguš

FK Voderady A – OŠK Smolenice A 6:2 (2:2)
Góly OŠK: E. Kollarovič, T. Štibraný


Najnovšie články