Šláger víkendu: Bitka o prvú priečku, naši muži doma vyzvú Opoj

V nedeľu 17. septembra od 15:30 privíta naše áčko na štadióne pod zámkom aktuálneho lídra 8. ligy TJ Družstevník Opoj.

Nováčik súťaže si v doterajšom priebehu počína veľmi dobre, keď zaznamenal päť výhier a jedinú prehru.

Lovčice zdolal 5:1, so Sláviou Trnava vyhral tesne 3:2, v Dlhej triumfoval suverénne 6:1, so Slovenskou Novou Vsou si poradil 4:2 a naposledy až nečakane hladko rozniesol Bukovú 7:0. O jedinú stratu Opoja sa postarali Bíňovce, ktoré ho doma porazili 4:2.

Opoj sa môže aktuálne pochváliť najlepšou ofenzívou súťaže, keď zaznamenal v šiestich zápasoch už 27 gólov, no zároveň aj najlepšou defenzívou, keď inkasoval len 10-krát.

Najväčší pozor si defenzíva OŠK bude musieť dávať zrejme na skúseného 36-ročného Vlastimila Polakoviča, autora siedmich gólov.

Pozornosť však bude pútať aj ďalšie meno – v kádri nášho súpera totiž figuruje aj bývalý hráč 1. FC Košice, Viktorie Žižkov, Sparty Praha, či naposledy Thrasyvoulos Fylis FC a 26-násobný reprezentant Slovenska Jozef Kožlej.

Naši muži po troch výhrach zakopli v Bíňovciach a následne v závere prišli o dva body v domácom súboji so Sláviou Trnava, no minulý víkend opäť zaknihovali víťazstvo, keď otočili nepriaznivo sa vyvíjajúci duel v Dlhej.

Pri streleckej chuti je opäť náš kanionier Marek Sudin, ktorý v Dlhej zaznamenal dva góly a celkovo ich má na konte už osem.

Podarí sa našim mužom doma bodovať naplno a posunú sa na post lídra súťaže? Dozviete sa už dnes od 15:30 na štadióne pod zámkom. Vaša podpora bude pre nich veľmi dôležitá!