FOTO Po Dechticiach sme si napravili chuť proti Podbranču

V príprave na jarnú časť sezóny sme odohrali ďalšie dva zápasy.

Po tom, čo Horné Orešany odvolali na piatok 22. februára dohodnutý zápas, boli našim súperom o deň neskôr Dechtice. Tohto duelu sa však mohlo zúčastniť len torzo z A-tímu, na umelú trávu v Hlohovci cestovali len piati jeho členovia, a tak príležitosť dostali dorastenci a dokonca aj žiaci.

Omladený tím OŠK dokázal hrať s účastníkom 6. ligy vcelku vyrovnanú partiu len počas úvodnej polhodiny, no následne aj vplyvom viacerých zbytočných chýb jeho gólové konto postupne narastalo a zastavilo sa až na čísle desať.

Dechtice – Smolenice 10:0
Hralo sa na umelej tráve v Hlohovci.

V sobotu 2. marca tak áčkari v takmer kompletnom zložení cestovali na umelú trávu v Brezovej pod Bradlom s jasnou ambíciou tento výsledok odčiniť. A proti Podbranču šli za týmto cieľom od úvodných minút. Už do prestávky nasúkali svojmu súperovi poltucet a to počet gólov mohol byť aj výrazne vyšší.

Na druhý polčas sa tak z lavičky opäť dostalo aj niekoľko hráčov z mladších kategórií a keď v 65. minúte zvýšil T. Štibraný svojim štvrtým gólom v zápase už na 8:0, pridali sa k nim aj zostávajúci náhradníci. Krátko nato síce z vôbec prvej vážnejšej šance v stretnutí Podbranč znížil, posledné slovo však patrilo nám, keď Kollarovič zavŕšil svoj hetrik a stanovil konečné skóre na 9:1.

OŠK Smolenice – Podbranč 9:1 (6:0)
Góly:
2., 52. a 90. Kollarovič, 18., 31., 34., 65. T. Štibraný, 40. Benca, 42. Greguš – 73. gól Podbranč

OŠK: Kvapil – Panák, Tománek, Nídel, Dubčák – Benca, Jurica – J. Greguš, T. Štibraný, A. Čavojský – Kollarovič; striedali: B. Greguš, Fulajtár – Lančarič, Poór, L. Štibraný, Ri. Jaraba, Brázdovič, Boledovič

Hralo sa na umelej tráve v Brezovej pod Bradlom