Igor Súkenník: Teraz začíname s čistým štítom a cieľom spoločne postúpiť.

Tesne pred štartom VIII. Ligy SWAN ObFZ Trnava čaká mužov pohárový zápas 1. kola Bestrent Cup proti Špačinciam (zápas sa odohrá na ihrisku súpera). Preto sme sa rozhodli pred začiatkom sezóny položiť otázky hlavnému trénerovi Igorovi Súkenníkovi.


Ako hodnotíte prípravu a ako je mužstvo pripravené na štart nadchádzajúcej sezóny?

„Príprava bola veľmi krátka a ukáže samotná súťaž na čo máme. Myslím si a verím tomu že do súťaže vkročíme úspešne,“ zhodnotil hlavný tréner Igor Súkenník.


Stanovilo si mužstvo nejaký cieľ do nadchádzajúcej sezóny? Ak áno, aký?

„Náš spoločný ciel je bojovať o postup, inak to nemá žiadny zmysel a treba si dať vždy nejaký ten cieľ,“ dodal.


Igor Súkenník prišiel do klubu koncom minulého roku aby zachránil mužstvo pred zostupom zo súťaže. To sa mu podarilo a tak bude pokračovať ako hlavný tréner aj v nadchádzajúcej sezóne.

Ako vnímate svoje pôsobenie v klube?

„Moje pôsobenie je pozitívne. Sú tu ľudia čo sa snažia robiť futbal v Smoleniciach a nechcú aby to tu neklapalo. Je tu veľa mládežníckych družstiev a tréneri, ktorí sa snažia vychovávať talenty pre Á mužstvo. Prišiel som sem v priebehu sezóny a bolo našou snahou sa udržať v súťaži. Teraz začíname s čistým štítom a cieľom spoločne postúpiť.“ dodal

ZMENY V A-TÍME:

Odchody: Ivan Dubčák (na hosťovaní FC Slovan Modra), Tobias Haberl (na hosťovaní FK Bestrent Horná Krupá), Pavol Štibraný (na hosťovaní ŠK Naháč)
Príchody: Miloš Belica (TJ Iskra Horné Orešany), Marcel Fulko (ŠK Veľký Grob), Martin Svitek (TJ Iskra Horné Orešany), Marcel Belanský (z U19), Bruno Ondruš (z U19), Filip Remenár, Peter Boledovič

Pohárový zápas proti TJ Družstevník Špačince sa odohrá 30. júla 2023 o 17:30 hod. na ihrisku v Špačinciach.