Dorast s prvou prehrou v jarnej časti

Ilustračné foto

Dorastenci už stihli odohrať prvý zápas v jarnej časti sezóny proti rovesníkom B-tímu Púchova. Stretnutie sa odohralo na ihrisku súpera.

Od samého začiatku bolo zrejmé, že domáci tím sa na svojom ihrisku nechystá na žiadne kompromisy. Prvý gól zaznamenal Samuel Valica (MŠK Púchov B) v 23. minúte, čím otvoril skóre zápasu. Aj napriek tomu sa naši dorastenci snažili držať krok s domácimi hráčmi.

Druhý polčas začal s nádejou na obrat, avšak Púchov začal druhý polčas vynikajúco keď sa za domácich presadil Samuel Držka už 47. minúte. Nášmu tímu sa podarilo skórovať až v 55.minúte zásluhou Miroslava Pašeka. Bolo to obdobie, kedy sa zdalo, že naberáme na obrátkach a môžeme ešte zmeniť priebeh zápasu. Avšak, aj napriek maximálnemu úsiliu sa domácim podarilo streliť dôležitý gól, pretože zasiahnutie Martina Zachara v 78. minúte (MŠK Púchov B) zmárnilo našu šancu na rýchle vyrovnanie. Následne domáci tím pokračoval vo svojej dominancii a dokonca pridal na záver stretnutia gól.

Aj keď tento výsledok nie je ideálny, všetci veria, že dorastenci sa z toho čo najskôr spamätajú a nasledujúce zápasy prinesú lepšie výsledky. Už najbližšie sa stretnú v sobotu 16. marca o 15:00 hod. na domácom ihrisku proti FK Horná Súča (naživo aj na našom YouTube)

IV. liga U19 HUMMEL ZsFZ 16. kolo: MŠK Púchov B vs. OŠK Smolenice (4:1)

Základná zostava: 1-Sebastian Maštalír, 5-Pavol Lipták, 2-Jakub Smolek, 3-Martin Kovarský (C),
8-Lukáš Frimmer 7-Daniel Janurík, 9-Teodor Urban, 4-Šimon Demo, 16- Miroslav Pašek,
11-Dominik Šaradín, 17-Alexander Novák

Náhradníci: 15-Jakub Palšovič, 14-Dominik Vosátko, 12-David Sekera, 10-Vlastimil Uhlík

ŽK: Peter Kvapil
Góly: Samuel Valica (Púchov) 23′, Samuel Držka (Púchov) 47′, Miroslav Pašek 55′, Martin Zachar (Púchov) 78′, Matej Janček (Púchov) 89′

Realizačný tím:
Peter Kvapil (Tréner), Radoslav Janurík (Vedúci družstva)

Tabuľka VIII. liga-SWAN-ObFZ TT