A-tím: Piata výhra v rade, tretia so skóre 5:0

Piata výhra v rade, štvrtá bez inkasovaného gólu, tretia so skóre 5:0. Taká je bilancia smolenického áčka z predchádzajúcich piatich kôl.

Svoje zatiaľ piate víťazstvo v sérii si hráči OŠK v tréningovom tempe pripísali na trávniku Slávie Trnava. Hostia od úvodu diktovali tempo hry a už v 7. minúte po viacerých nevyužitých príležitostiach otvoril skóre ich najlepší strelec Sudin. Ten istý hráč sa presadil aj v 16. minúte, keď svojim už 14. gólom v sezóne upravil na 0:2. Keď po polhodine hry pridal tretí gól hostí D. Greguš, o víťazovi nebolo najmenších pochýb. V závere polčasu sa síce do niekoľkých náznakov šancí dostali aj domáci, čo nezneškodnila obrana OŠK však vyriešil brankár Kvapil.

Ani po prestávke sa obraz hry príliš nezmenil, domáci si nevedeli poradiť s kombinačnou hrou hostí a tí si vytvárali ďalšie príležitosti. V 51. minúte si po faule na Sudina postavil loptu na biely bod T. Štibraný a hoci ju poslal len do tyče, dobiehajúci Labanič, ktorý ešte v prvom polčase vystriedal zraneného Kondrčeka, nemal problém ju poslať do siete. Smoleničania sa následne predháňali v zahadzovaní šancí a skóre zostávalo dlho nezmenené. Rožky párkrát vystrčili aj domáci, rovnako ako v závere prvého polčasu im však defenzíva hostí na čele s brankárom Kvapilom gólový zápis nedovolila. Naopak, na opačnej strane sa po trme-vrme v domácej šestnástke k lopte dostal L. Štibraný a zbízka zavŕšil tretiu výhru OŠK v pomere 5:0 v rade.