Muži a dorast ukončili zimnú prípravu, predprípravka uspela vo Vrakuni

Smolenický A-tím aj dorastenci ukončili svoju zimnú prípravu. Kým áčko si pripísalo dve prehry, U-devätnástka po výhre v Šoporni nestačila na mužov Brezovej pod Bradlom. V hre však boli aj naši žiaci a veľmi úspešne aj predprípravka.

Muži

Aj proti ďalšiemu súperovi z vyššej súťaže boli naši muži častejšie na lopte, vďaka čomu si vypracovali viacero výborných gólových príležitostí, tie však v prvom polčase zostali nevyužité. Naopak, hráči Modry ukázali svoje kvality, keď nás trestali za zbytočné chyby a po dvoch zásahoch viedli po polčase 2:0.

V druhom dejstve vrátil Smoleničanov do hry Sudin, krátko na to však Modrania opäť svoj náskok zvýšili. Konečnú podobu výsledku tak dal úspešný pokutový kop Zvolenského, ktorým už len upravil našu prehru na 2:3.

“Opäť sme dominovali na lopte, opäť sme si vypracovali množstvo gólových šancí, no kvalita súpera sa prejavila pri trestaní za naše chyby. Konečný výsledok nezodpovedá hre, ktorou sme sa v tomto zápase prezentovali,” zhodnotil duel tréner áčka Roman Čavojský.

Slovan Modra – OŠK Smolenice 3:2 (2:0)
Góly OŠK: Sudin, Zvolenský (11m)
(UT Senica)

OŠK: Kvapil (46. Kotvas) – Panák (46. Hrkeľ), Nídel (46. Zvolenský), L. Štibraný (46. Lančarič), Andelek (46. A. Čavojský) – Benca (75. Sudin), Jurica (20. Jurovatý) – P. Hodulík (46. Žák), T. Štibraný, Sudin (70. P. Hodulík) – Kollarovič (46. Petráš, 75. Kollarovič)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”56″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Vo svojom poslednom prípravnom zápase počas zimnej prestávky Smoleničania zaskočili svojho favorizovaného súpera hneď v úvode, keď sa pri priamom kope predviedol Štibraný. Po štvrťhodine síce Mokrý Háj vyrovnal, no v 31. minúte sme opäť viedli, keď sa tentoraz z bieleho bodu znova presadil Štibraný. Na prestávku sa ale odchádzalo za nerozhodného stavu, keď účastník 5. ligy minútu pred koncom polčasu vyrovnal.

Po zmene strán sa do hry dostala hneď pätica dorastencov, čo skúsený súper využil na rozbehnutie svojho gólostroja, ktorý sa zastavil až na čísle osem. V tom čase sa už na trávnik vrátili muži, ktorí ez polčas striedali a v závere sa nám aj s ich podporou podarilo aspoň znížiť na prijateľnejších 5:8. Zaujímavosťou je, že asistenciu pri všetkých troch našich druhopolčasových góloch si pripísal Peter Vandák.

Mokrý Háj – OŠK Smolenice 8:5 (2:2)
Góly: 15., 44., 49., 58., 65., 71., 79. a 82. – 7. a 31. T. Štibraný (2. z 11m), 83. M. Sudin, 88. M. Hodulík, 90. J. Greguš
(UT Dubňany, ČR)

OŠK: Kvapil – Panák (46. J. Brázdovič, 75. Panák), Nídel (70. Boledovič), Jurovatý (46. A. Čavojský), Andelek (46. I. Dubčák) – Boledovič (70. T. Štibraný), Jurica (46. J. Greguš) – P. Hodulík (46. P. Vandák), T. Štibraný (46. M. Hodulík), Sudin (70. P. Hodulík, 85. Sudin) – Kollarovič

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”57″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Dorast

Dorastenci odohrali v príjemnom počasí v Šoporni prípravný zápas, v ktorom počas celého priebehu dominovali a domov sa vracali s tesným triumfom 1:0. O výsledku rozhodol gól Jurovatého ešte v prvom dejstve.

Šoporňa – OŠK Smolenice 0:1 (0:1)
Gól: Jurovatý

OŠK: Maštarlír (46. Fulajtár) – Boledovič, Lančarič, Daniš, Dubčák (46. Brázdovič) – Jurovatý, J. Greguš – B. Rangelov (46. Boledovič), M. Hodulík, P. Vandák – Žák (46. Cmiel)

Brezová pod Bradlom muži (5. liga) – OŠK Smolenice dorast 8:0 (3:0)

OŠK (1. polčas): Maštalír – Boledovič, Lančarič, Daniš, Dubčák – Jurovatý, Greguš – Rangelov, Sýkora, Vandák – Žák
(2. polčas): Fulajtár – Pór, Lančarič, Daniš, Jurta – Jurovatý (70. Greguš), Schwarz – Šafárik, Sýkora, Brázdovič – Žák (70. Boledovič)

 

Žiaci

Žiacky výber cestoval do Šoporne v neúplnom zložení, keďže viacero hráčov chýbalo kvôli jarným prázdninám a s domácim ŠK nakoniec prehral 1:3.

Šoporňa – OŠK Smolenice 3:1

 

Predprípravka

“V sobotu 17. marca sa naši najmenší futbalisti zúčastnili na miniturnaji vo Vrakuni a počínali si nad očakávania dobre, keď sme bez straty bodu po troch výhrach a celkovom skóre 8:1 obsadili prvé miesto. Chlapcom gratulujem a zároveň ďakujem za predvedený výkon,” zhodnotil turnaj viceprezident OŠK Radoslav Janurík.

Výsledky OŠK
Malinovo – Smolenice 0:5
Góly OŠK: Lukáš Mitas2, Marko Švec, Tomáš Ďumbek, Adam Paško

Vrakuňa 1 – Smolenice 1:2
Góly OŠK: Marko Švec, Jakub Kovarský

Vrakuňa 2 – Smolenice 0:1
Gól OŠK: Adam Paško

 

NAJBLIŽSIE SÚŤAŽNÉ ZÁPASY

25.3. 15:00 MUŽI OŠK Smolenice – TJ Družstevník Dlhá
24.3. 15:00 DORAST SFC Kopánka – OŠK Smolenice
24.3. 15:00 ŽIACI ŠK Slávia Zeleneč – OŠK Smolenice
07.4. 10:30 PRÍPRAVKA OŠK Dolná Krupá – OŠK Smolenice