Bitka o prvenstvo skončila našim výpraskom, dorast a žiaci uspeli

Prípravka, žiaci a dorastenci sa predstavili doma a potešili svojich priaznivcov dvoma víťazstvami, muži cestovali na šláger do Trnavy, kde si v súboji o prvú priečku zmerali sily so Sláviou.

Prípravka tentokrát neuspela

Trojzápasová víťazná séria našich prípravkárov je napriek dobrému štartu do stretnutia, keď už v 5. minúte skóroval z jedenástky M. Kovarský, na konci. Hostia totiž tesný náskok zmazali Bobákom a vďaka zásahom Satinu a Nádaského nakoniec zvíťazili 3:1.

U13 Sk. B ObFZ Trnava, 8. kolo
OŠK Smolenice – ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice 1:3 (1:2)
Góly: 6. M. Kovarský (11m) – 23. A. Bobák, 25. S. Satina, 40. A Nádaský
25 divákov

SMOLENICE: Alexander Novák, Bruno Greguš, Lukáš Frimmer (C), Pavol Púchovský, Martin Kovarský, Dávid Mucha, Dominik Vosátko, Petra Viteková, Timotej Haberl, Vlastimil Uhlík, Marek Žák, Jakub Kovarský, Tomáš Pašek, Lukáš Mitas (11m)
Tréner: Tomáš Haberl

Žiaci rozhodli v druhom dejstve

Rovnako ako prípravka, sily s Jaslovskými Bohunicami si zmerali aj naši žiaci, no o poznanie úspešnejšie. Po bezgólovom úvodnom dejstve otvoril gólový účet stretnutia z jedenástky Ondruš, ku ktorému sa následne pridali aj Kadlec, Pavol a Juraj Lipták a tak sa naša U15 mohla tešiť z výhru  4:0.

4. liga U15 ObFZ Trnava, 10. kolo
OŠK Smolenice – ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice 4:0 (0:0)
Góly: 40. B. Ondruš (11m), 53. A. Kadlec, 58. P. Lipták, 67. J. Lipták
25 divákov

SMOLENICE: Bruno Ondruš (C) – Timotej Krist, Marcel Belanský, Ronald Poór, Juraj Lipták, Patrik Kondrček, Ivan Chmelík, Adam Kadlec, Miroslav Pašek, Michal Uhlík, Pavol Lipták, Branislav Krchňák, Filip Kanich, Ľuboš Galgóci
Tréner: Peter Kvapil

Divoký zápas dorastu

Deväť gólov, z toho poltucet v druhom polčase, hovorí jasnou rečou. V zápase našich dorastencov s rovesníkmi z Kopánky sa bolo na čo pozerať. V 29. minúte prehrávali sme po zásahoch Fančoviča a Miksáda už 0:2, no zásluhou Greguša sa nám podarilo ešte pred prestávkou znížiť.  Po zmene strán sa síce znova presadil Miksád, no Dubčák, Vandák, Jurovatý a opäť Greguš otočili za štvrťhodinu skóre v náš prospech. Druhý zásah Fančoviča v zápase tak už len upravil konečnú podobu výsledku na 5:4 z nášho pohľadu.

5. liga Západ U19 ZsFZ, 11. kolo
OŠK Smolenice – SFC Kopánka 5:4 (1:2)
Góly: 31., 68. J. Greguš, 55. I. Dubčák, 59. P. Vandák, 69. A. Jurovatý – 10., 78. O. Fančovič, 27., 53. F. Miksád
ŽK: 45. A. Jurovatý – 63. P. Pikna
30 divákov

SMOLENICE: Kristián Maštalír (75. Daniel Fulajtár) – Róbert Jaraba, Lucas Poór, Adam Lančarič, Ivan Dubčák, Adam Jurovatý (C), Emanuel Schwarz, Boris Rangelov (72. Richard Jaraba), Július Greguš, Jozef Brázdovič, Peter Vandák
Tréner: Igor Sasko

Zahanbujúci výprask v Trnave

Malo to byť skvelé vyvrcholenie jesennej časti, nakoniec však z toho bol potupný prídel. Choroby, zranenia a tresty výrazne preriedili kabínu mužov a tí tak na možno najdôležitejší zápas úvodnej polovice sezóny nastupovali v základe až s piatimi dorastencami a na lavičke len s náhradným brankárom. A odzrkadlilo sa to aj na výsledku.

Už do prestávky sme loptu z našej siete vyťahovali štyrikrát a o víťazovi nebolo pochýb. V úvode druhého dejstva sa náš výkon síce o niečo zlepšil, čo vyvrcholilo jedenástkovým gólom T. Štibraného, no keď sa krátko po rozohrávke opäť presadili domáci, bolo definitívne po zápase. Slávia pridala do konca duelu ešte ďalšie dva góly a po krutom, no zaslúžene vysokom triumfe 7:1, sa dostala o skóre do čela ligovej tabuľky. Pre našich mužov to bola po 23-zápasovej víťaznej sérii už tretia prehra v rade.

8. liga Select ObFZ Trnava, 10. kolo
FK AŠK Slávia Trnava – OŠK Smolenice 7:1 (4:0)
Góly: 23. S. Skýpala, 31., 38. Ľ. Halmo, 44., 63., 85. M. Slovák, 58. D. Kopúnek – 56. T. Štibraný
100 divákov

SMOLENICE: Peter Kvapil (46. Daniel Fulajtár) – Matej Mareček, Martin Panák, Lukáš Štibraný, Ivan Dubčák, Adam Jurovatý, Peter Boledovič, Peter Vandák, Tomáš Štibraný (C), Jozef Brázdovič, Július Greguš
Tréner: Peter Kvapil

 

NEPREHLIADNITE

Ďalší víkend, počas ktorého potešila len prípravka

Každá séria raz končí a v Šúrovciach skončila aj tá naša. Ale ako…

Koniec série mužov, dorast stratil vyhratý zápas

Muži aj dorastenci lídrami svojich súťaží

Dvadsiata ligová výhra mužov v rade, dorastenci zaznamenali tretiu