V Naháči sme (opäť) doplatili na koncovku

V celkovo predposlednom prípravnom zápase, no zároveň prvom na živej tráve, sme sa v Naháči pod umelým osvetlením a za nepríjemného silného vetra predstavili proti Trstínu.

Dianie od úvodného hvizdu sa odohrávalo v našej réžii a postupne sme si vypracovali zhruba desiatku gólových príležitostí, z toho minimálne päť z kategórie stopercentných. Opäť sme však v zakončení zlyhali, čo Trstín z ojedinelého protiútoku potrestal otváracím zásahom.

V druhom dejstve sa do hry postupne dostávali v našom drese aj všetci hráči z lavičky, čo narušilo našu súhru a Trstín mal postupne stále viac z hry. Po zbytočnom nedorozumení v našich zadných radoch pridal aj ďalší zásah a bolo rozhodnuté, keďže my sme sa k zakončeniu dostávali už skôr len sporadicky. Nakoniec sme sa predsa dočkali aspoň zaslúženého čestného zásahu, keď sieť z priameho kopu napol Dubčak.

Prípravný zápas
Trstín – Smolenice 2:1 (1:0)
Gól OŠK:
Dubčák
Hralo sa v Naháči.

OŠK: Kvapil – Panák, Tománek, Nídel, L. Štibraný – Benca, Jurica – J. Greguš, T. Štibraný, Boledovič – Kollarovič; striedali: B. Greguš, Fulajtár – Lančarič, Poór, Ri. Jaraba, Ro. Jaraba, Dubčák, Brázdovič

Posledný prípravný zápas pred štartom jarnej časti odohráme v nedeľu 17. marca od 15:00 vo Voderadoch.